Περιοχή

Η Λευκάδα είναι το 4ο μεγαλύτερο νησί του Ιονίου. Βρίσκεται ανάμεσα στην Κέρκυρα και την Κεφαλονιά και πολύ κοντά στη νοτιοδυτική πλευρά της Αιτωλοακαρνανίας.


Η ξενάγηση στο νησί ξεκινάει από τη γέφυρα της Λευκάδας, η οποία την συνδέει με την υπόλοιπη Ελλάδα και αποτελεί τον δρόμο σύνδεσης του νησιού.


Η πόλη της Λευκάδας απέχει 385χλμ από την Αθήνα και 420χλμ από τη Θεσσαλονίκη.

Το Νυδρί βρίσκεται στην ανατολική πλευρά της Λευκάδας και θεωρείται από τα πλέον αναπτυγμένα τουριστικά θέρετρα του νησιού με  μικρή, γραφική και όμορφη παραλία. Κάθε καλοκαίρι γίνεται προορισμός πολλών παραθεριστών. Διαθέτει άφθονα μαγαζιά, εστιατόρια και νυχτερινά κέντρα .


Η θέα είναι μαγευτική αφού μπροστά από την περιοχή απλώνονται διάσπαρτα τα Πριγκιποννήσια όπως ο Σκορπιός, η Σπάρτη, το Σκορπίδι, το Μεγανήσι και η χερσόνησος της Αγίας Κυριακής.


Διαθέτει οργανωμένο κέντρο θαλασσίων σπορ και καταδύσεων για τους λάτρεις του είδους αλλά και για αυτούς που επιθυμούν μια πρώτη επαφή με τα σπορ.

Το Νυδρί έχει το δικό του μικρό και γραφικό λιμάνι από το οποίο οργανώνονται ημερήσιες κρουαζιέρες στις πιο διάσημες παραλίες της Λευκάδας όπως το Πόρτο Κατσίκι και οι Εγκρεμνοί, στην Κεφαλονιά στην Ιθάκη στο Μεγανήσι και στους Παξούς αλλά και φέρι μπόουτ που το συνδέουν με το όμορφο Μεγανήσι.

Το Νυδρί αποτελεί ιδανικό σημείο διαμονής, αφού από τη θέση αυτή η περιήγηση σε όλο το νησί γίνεται μια εύκολη και ευχάριστη εμπειρία.

   


Tηλέφωνο επικοινωνίας : 2645092129, κινητό :  6947563923, Fax : 2645092129, Winter tel  210 9623304, Ε-mail:  info@roomskatia.com